O filmach, serialach ale nie tylko
Nie jesteś zalogowany.
Ja, Irena i Ja Charlie Bailegates (Jim Carrey) od 17 lat sluzy w policji Rhode Island. Jest wzorowym obywatelem, pracuje ciezko, pomaga innym i z oddaniem wychowuje trzech synow. Niestety, Charlie cierpi na rozdwojenie jazni - jego alter ego Hank, to bezwzgledny agresywny typ, ktory nie przebiera w slowach, pije na umor i uwielbia perwersyjny seks. Charlie i Hank nie maja ze soba nic wspolnego. Do czasu... Gdy w ich zyciu pojawia sie piekna Irene Waters (Renne Zellweger), obaj zakochuja sie w niej bez pamieci. Teraz Charlie i Hank musza stoczyc ze soba bezpardonowa walke o jej wzgledy. Ktory z nich wygra? Sposob na blondynke Urocza komedia romantyczna pelna niesamowitych gagow i humoru, ktora rozbawi kazdego. Nielatwo jest znalezc sposob na blondynke, zwlaszcza gdy jest ona - wbrew krazacym o niej dowcipom - nie tylko piekna, ale i wyksztalcona, inteligentna i pelna nieodpartego uroku. Przekonuje sie o tym Ted, beznadziejnie zakochany w Mary, ktora ostatni raz widzial na balu maturalnym trzynascie lat temu. Starajac sie ja odnalezc, Ted szuka pomocy u prywatnego detektywa. Ten znajduje Mary bez trudu na Florydzie i ... Natychmiast sie w niej zakochuje. Gdy Ted poznaje prawde, wkracza do akcji. Niestety obaj rywale odkrywaja, ze kazdy mezczyzna, ktory raz ujrzy sliczna Mary, od razu chce zdobyc jej reke...
| » Niech ratusz rozbierze blaszaną halę KDT Wreszcie ratusz przestał się patyczkować z największym badziewiem Warszawy, czyli blaszakiem Kupieckich Domów Towarowych. | » Prezydent Rzeszowa: czasem trzeba zakląć Gdyby pan był na moim spotkaniu z urzędnikami, pomyślałby pan o mnie ''niezły z niego skurwysyn'' - mówi Tadeusz Ferenc, prezydent Rzeszowa |